TOP TRAINERS

Lars Klaverstijn

Geboren 1980 - hoogste ranking 2.4 - enkelhandige backhand - agressieve baseliner - finesse, fun en fair play - jong van geest - meer dan 15 jaar lesgeef ervaring - in het weekend DJ Larush - levensgenieter - doe maar een latte Machiato - nationaal kampioen van Bahrain 2016 - inwoner van Amsterdam - Runt met veel passie en plezier Klaverstijn Tennis + Padel.

Xavi Noltenius van Elsbroek

Hallo allemaal,

Mijn naam is Xavi Noltenius van Elsbroek ik ben 20 jaar oud en ik woon in De Zilk. Ik heb afgelopen jaar het CIOS in Haarlem afgerond en ben van mijn hobby mijn werk gaan maken namelijk Tennis les geven. En dat kom ik dan ook vanaf nu bij jullie doen! Zelf zit ik al mijn hele leven op tennis en voetbal en ben hier ook fanatiek mee bezig. Naast mijn sporten volg ik op het moment een cursus Psychologie. Ik hoop dat we elkaar snel zien op de baan!


Groetjes,

Xavi Noltenius van ElsbroeK

Daan Koene

Geboren in 2003 - woonachtig in Velserbroek - Talentvolle tennisspeler - Liefde voor Padel gevonden- Speelt al langere tijd Padeltoernooien- Ooit ;eren tennissen op LTC Hofgeest - Houdt van plezier maken in het leven - In 2022 begonnen met padeltrainingen geven.